Thursday, 10 July 2014

HATE -_-

benci bile lupa password ! aku nak buang blog lame !!!!

Sunday, 17 November 2013

SELAMAT PENGANTIN BARU

ehem acu da kahwin . cik muni pon da kahwin . lepas ni da xde pertandingan  karaoke . xde la emir nak masuk nyanyi . hahah . x sangke emir dpt no3 . kalau la aku duet ngn syuk mesti dpt number satu . hahahha . apak perasan  -.- 
  

key la x tahu nak cita apa . btw sedih syuk x dpt pergi td . . 


muke aku lain =.= hahah . syg sara :*


emir . anep . dua2 gila . hahaha


 hahaha . . iloveyou kak isya . anep poyooo 


acu pakai make up. hahah


hahaha . selamat pengantin baru acu :)

I LOVE YOU :*

Assalamualikum . hye :) da lame x upadate . huhu . berdebuuuu . 
ehem2 . nak sembang apa ek hari ni ? haha . meh sembang pasal budak ni :-D

hoho nama di beri Nur Syukrin Bin Sabar . tarikh lahir 02-01-1998 . . huhu same month birthday pulak . haha
ehh , apa merepek psl birthday ni ? haha . iqa nak cakap yg iqa sayang die . haha kami berkenalan pada tarikh 17 august 2013 . hoho . . ayat skema punya . hahah

dulu sebelum die pindah kite org selalu jumpa . hukhuk . now da x dpt . sedih :( rindu kau menyanyi . rindu kau weyh . hurm ingat lagi first time ajak die bergamboo . haha . x sangke die minat kemera . . haha

ni gambar pertama kami bergambar bersama . cehh hahah

see . baju sama warna kan ? sweet . hahaha . keyy perasannn


aku sayang kau demokk . . 

haha bile bace blk mcj2 awk rase mcm nak menangeh pon ada , happy pon ada . hukhuk 

''awk , simpan patuh kunci guna mangga, kunci tuh buang kat sungai jangan bagi sesiapa bukak hati saya , hati saya hanya untuk awak''

hukhuk . bile bace balik sedih sangat  . takut kunci tu ada org jumpa . . sy takut ada org bukak hati awak :(


jangan nangeh kat sini iqa .. malu nanti :(

huhu . . awk , x sangke kan kita pernah pergi melaka , pahang , sunway , same2 . hahahhahahah . . . nyott jee . . ada kee CP die kata nya tempat2 tu . huhu . . aku syg kauuu :( jangan tinggalkan akuu . . aku nak hang ngan kau lagi . tapi bile ? hurmm . . . now susah kita nak jumpa kann . . 

next year kita da sekolah . awak sekolah tempat lain sy lain . huhuk jauh pulak tuu .. . saya x tahu apa awk buat kat belakang saya . saya takut . awak tu da lah ramai sangat peminat . err ramai kee ? ramai la jugak . . ehehm . aku takut ngn ex kau . ex kau tu nak apa lagi ngn kauu ? hmp :(

apa apa pon aku tetap syg kauu . hanya kau . jangan tingalkan aku . doakan aku dalam doa mu :) doa kan juga kita berjaya di dunia dan akhirat . 

saya sayang awak . awak sanggup buat itu buat ini hanya semata nak jumpa saya . weyhh terharu beb !
hukhuk *hug*

key la tulis pnjg2 nnti menangeh pulak . hukhuk . .

kenangan bersama si dia 



saya rindu awak :(


sayamg awak sangat-sangat . 


suka tengok die buat mata macam tu :)


hehehe


muke sedih . hukhuk . 


rumah belakang tuuu . huhu . . iloveyou syukrin


L.O.V.E


syuk comel . haha


saya rindu awak


hehe . . lebiyuee


C.I.N.T.A


syuk crazy -,- hahahha


muka x leyh bla . hahaha


heheh comelll :*

awakkk . . saya sayang awak . jangan tinggalkan saya :( saya harap awak jaga relay kitaa . . 
Ya Allah jangan lah kau hadirkan orang ketiga dalam hubungan kami :)



Friday, 19 April 2013

MISS YOU ;(


ehem hyee . . erm semua org mesti pernah ada rase rindu dekat seseorang yang pernah jadi kawan baik tetapi telah renggang kerana 1 perkara . mesti kita sedih kan bila lalui semua ni . ehem nak story ni ...
iqa ade sorang kawan dulu iqa rapat sangat ngan die . satu hari tu kiteorg gaduh . gaduh sebab ......... bukan sbb lelaki okey ! sbb iqa x layan die . sbb pagi tu iqa rapat ngan mai , iqa rapat ngn mai sbb iqa tanye kat masi pasal fatin . ~ time tu fatin x sehat ~ iqa sembang ngn mai sampai iqa terlupa nak g dekat alyn . sejak tu lah alyn merajuk ngan iqa . . bile iqa dtg kat die , die x layan iqa pon . hmp gaduh gaduh sampai la masing masing da x buat kenal . . ehem iqa rindu perangai die dulu . . dulu die lain sangat . . . key la x boleyh tulis panjang-panjang nanti hujan turun . . ehem tapi alhamdulillah iqa dapat kawan baik yang baru . yang boley buat iqa gembira . :) iqa sayang mai , aten and ira :)



                                                        MEMORI TERINDAH

                                         
                                    OHHHH SAYANG , KAU LAH GADIS IDAMAN :)


Sunday, 7 April 2013

ILUPHYOU

hey :) da lame kan iqa x update blog ? yeah da berhabuk dah blog iqa . ehem2 lupe plak nak kasi salam . hye kawan Assalamualaikum .
erm sedih kan bile org selalu ckp bf kite curang ? erm nak percaye ckp org pon salah . . nak percaye cakap bf pon entahlah . . hurm firstly iqa mintak maaf sangat2 kalau iqa banyak berubah . iqa serabut dengan semua apa yang iqa hadapi . . mungkin iqa selalu marah awk sebab this year iqa nak ambil PMR . mak iqa selalu tekankan iqa . iqa takut jadi anak derhaka . kalau boley memang iqa x nak lawan cakap mak iqa . secondlly iqa tertekan dengan family iqa . iqa mintak maaf sangat2 kat awak kalau iqa selalu marah awak . hurm fizi :( iqa takut awak berubah . takut berubah macam dulu . hurm awk , kalau boley saya x nak dengar awak cerita pasal ex awak . saya takut awak sayang kat dorang balik . fizi , iqa harap awak x main kayu tiga . iqa x suke orang yang iqa syg mainkan perasaan iqa . iqa bukan patung yang boleh dijadikan permainan . .


THIS YEAR FIZI SPM , SO DIA RAJIN BACA BUKU . HAHAHAHAHAH

I MISS YOU MUHD HAFIZI


FATIN . MAISARAH .

aku mintak maaf kalau aku banyak buat salah kat korang . manusia x pernah lepas daripada kesilapan kan ? :) mai , aten korang lah kawan baik aku . aku harap sangat kau jadi kawan baik aku selamanya . mai , aku mintak maaf sebab aku suka cari pasal ngan kau . aku selalu bergaduh ngan kau . mungkin perkare kecik aku suka besar-besarkan . aku mintak sangat kau jadi kwn yg terbaik untuk aku . aku x nak kau ngn aten berubah mcm ex kwn baik aku =.= aku tengok die banyak berubah sangat . . fatin , aku sayang kau . aku mintak maaf kalau aku suke saketkan hati kau . tapi hakikatnya kau lagi suka saketkan hati aku . tapi takpe aku da maafkan kesalahan kauorang semua . kate FFL kenalah bersama . gaduh sama2 . . . hahaha . .
key la sampai sini je kesah iqa :)



kami gila tapi kami sentiasa bahagia

IQA <3 MAI

AWEK CUN

ILOVEYOU :*

ILOVEYOU SITI MAISARAH AZMAN & NUR FATIN ZAMANHURI

8A PMR !!!

IERA , MAI , ATEN ILOVEYOUMUAHH :*

Friday, 18 March 2011

lawak..rabu...16..3..2011....kol 7

ptng uh aq g la umh anum...
c0z anum n fatin pnggil aq.....
wak2 uh aq bwu blk dri 16..ade ape ntah...
aq x ingt yg aq ingt kne wt bnde gne tanah liat..
tanah liat ni laen drpde yg laen..
die b0ley krs..eh??
kluar dr tjuk lak..
haha..
smbng ctew blek.. 
lps 2 aq g la umh anum..
pstu aq ckp la yg aq g 16..
aq tunjuk la bnde yg aq wt uh..
pstu tibe2 fatin amek at poket aq..
pstu die g pth an..
pstu die hamper nk mkn...
ape lgy tekejut ank ber0k la aq...
aq p0n lrng la..
pstu aq kte npe ko nk mkn..
pstu die jwb die ingt an gule2...
haha gelak gile la aq dibuatnye..
.haha ape la fatin ni an..
naseb baek bnde uh ade tige...
klw ade 1 je nangis meraung la aq at situ..
da la ssh nk wat..
haha...
tpy x pe,,,aq x mrh..
bnde uh mmg rupenye mcm gule2..
klw kowng tngk msti k0wng ingt an gule2..
mcm fatin..
lgy ckit je nk mkn..
naseb baek aq larang..
klw x tecekik die at situ..
x de spe nk t0l0ng..
.k la bye..
smpai sini je la ea..
jmpe lgi..